De beauty in het Beest
Met de huidige Officepakketten kan veel meer dan de meeste mensen zich realiseren. Je kunt er complete applicaties voor bouwen waarmee ingewikkelde en lastige taken foutloos en snel verricht kunnen worden.

Op die manier houdt u meer tijd over voor uw eigenlijke werk en beschikt u sneller over informatie.
Volledig geautomatiseerde huisstijl- implementaties zijn mogelijk en zelfs complete database-applicaties, al dan niet gekoppeld aan SQL-server of Oracle databases.

Systemen die de complete gegevensstroom van een opleidings instituut verzorgen, betalingen, cijfers, rapporten en verkoop.
Of automatische incasso's volgens het clieopsysteem voor u genereren vanuit verschillende bronnen. Relatiebeheerssytemen die u een actueel overzicht geven van uw bedrijfcommunicatie.
Achter al die handige schermpjes zit een heleboel code verborgen.
VB, VBA, .NET, allemaal zaken waar u gelukkig niets van af hoeft te weten.

De applicaties werken met gebruikersvriendelijke invoer-schermen en zijn zelfs voor de digibeten in uw organistie gemakkelijk te bedienen.

DataBeest kan zulke systemen voor u ontwerpen en bouwen en er op die manier voor zorgen dat uw automatisering meer inhoudt dan het aanschaffen van een paar software pakketten in de hoop dat het dan allemaal wel goed komt.

Daar naast verzorgt DataBeest trainingen in VBA, VB, VB.NET en trainingen om gebruikers vertrouwd te maken met de geleverde maatwerkapplicaties.